TM"ЧУДО-ПЕЧЬ". Свежая выпечка из замороженных полуфабрикатов. Франчайзинг и распространение через дилеров.

     Воскресенье, 28.04.2024  
















     
Меню сайта
        
Форма входа
Партнеры сайта



Точка на улице

                                  Совместная украинско-немецкая компания "ЧУДО-ПЕЧЬ".
                                 Свежая выпечка из замороженных полуфабрикатов.
                                     Франчайзинг и распространение через дилеров.
  
                                                          

Заморожені хлібобулочні вироби компанії "Чудо-пічь"

Перехід на  сайт "Заморожені хлібобулочні вироби" ЧП

Для того, щоб випікати хліб самостійно прямо на місці торгівлі власникам доводилося б наймати персонал високої кваліфікації, виділяти великі площі під таке обладнання як вистоювання, тістоміси і т.п .. Та й часу на приготування багатьох сортів випічки йде досить багато. Уникнути всіх цих складнощів при випічці хліба в супермаркетах, пекарнях, ресторанах, торгових точках на АЗС і навіть вдома дозволить використання заморожених хлібобулочних виробів.

Основні переваги заморожених хлібобулочних виробів

 приготування не вимагає багато обладнання багато обладнання
 скорочення виробничих площ
 можливість істотного розширення асортименту
 прискореннявиробничого процесах
 відсутність залежності якості випічки від кваліфікації персоналу
 тривалий термін зберігання заморожених заготовок
 можливість випікати вироби, що вимагають тривалого бродіння
 скорочення залишків за рахунок можливості піч необхідну кількість виробів у міру витрати.

Заморожування частково випечених виробів проводять в спеціальних морозильних камерах при температурі -35 - -40 ° С, куди хліб надходить по конвеєру. Упаковку хліба проводять в камері при температурі 0 ° С. Упакований хліб зберігають у морозильних шафах при температурі -18 ° С.

Для допікання частково випеченого замороженого хліба його необхідно розморозити (зазвичай на це йде 10-15 хвилин) і помістити на 10 - 30 хвилин в пароконвектомат. Час випічки залежить від розміру вироби: невеликі булочки печуться всього 10 хвилин, великі буханки хліба - до 30 хвилин.

Щоб забезпечити неповторний і традиційний смак вашого улюбленого хліба, ми використовуємо натуральні інгредієнти. Уся сировина ретельно відбирається і перевіряється в нашій лабораторії, тим самим ми досягаємо високої якості продукту. Впроваджено сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів .Наші лінійку заморожених і готових для випікання продуктів включають круасани і різні види хліба.

Личный сайт администатора
Copyright MyCorp © 2024